Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Student

Här finns information om livet som student på Kemicentrum som inte direkt rör dina studier men som ändå är bra att veta.

Fyra studenter utomhus. Foto.

Ny som student

På sidan ny som student hittar du allt du behöver veta när du precis har blivit antagen och behöver komma igång.

Ny som student

Praktisk information

På sidan med praktisk information hittar du information om studentkonto, passerkort, skåp, labbrockar, skrivare och annat som kan vara bra att veta

Praktisk information

Vårt Campus

På sidan om vårt campus hittar du lite mer information om våra lokaler, caféet och biblioteket

Vårt Campus

Engagera dig

På sidan engagera dig finns information om och länkar till olika sätt att engagera sig som student, allt från mentor, studentambassadör i ditt ämne till internationell fadder och nationsarbetare.

Engagera dig

Kemi i Lunds Canvasyta

På Canvasytan Kemi i Lund finns information om allt det andra. Hur anmäler jag mig till tentan? När kan jag omregistrera mig? Hur gör jag om jag vill ha studieuppehåll?

Kemi i Lund (Canvas)
 

 

Studentexpeditionen

Om du har frågor kan du alltid kontakta vår studentexpedition:

studentexp [at] kemi [dot] lu [dot] se